Thursday, June 4, 2009

Star Shine Brooch

Ega kui on ikka kiired ajad, siis on see ehtevalmistamise soov kohe eriti suur. Ja muidugi pole selleks ju aega ja minul ei õnnestu seda puhkamise arvelt ka võtta. Aga üks hetk tuli küll, kui avanes väike võimalus... Mingil imelikul kombel suutsin töökäigu kohe alguses paika panna ja nende prosside puhul ongi kõige olulisem see järjekord - mis detailid valmis teha ja mis hetkel see teistega ühendada.

See keskmine suur swarovski oli mu varudes tükk aega. Värviks on white opal star shine. Ega see mul tegelikult peas polnud, käisin just teisest toast vaatamad :) Väikesed ümmargused ehtekivid on samuti swarovskid (light sapphire ja crystal). Poolläbipaistvad klaasist navette kivid, 3mm roosakad klaaspärlid ja palju-palju roose. Aimu suurusest saab siin. Müüdud.

Photobucket

When times are busy then the urge to make jewellery grows stronger. And ofcourse there's absolutely no time for it and I'm not able to use my sleeping time for it either. But one moment came, and a little chance... In some strange way I was able to plan the whole thing from the start and this is the key with brooches like this - what detailes should be done before and when to attach these to the whole thing.

This big stone in the center is a swarovski that I had in my stash for a long time. The color is white opal star shine. Well, I didn't remember it by heart, I just looked it up :) Small rhinestones are also swarovskies (light sapphire and crystal). Opal glass navettes, 3mm pinkish glass pearls and a lot of roses. You can see the approximate size here. Sold.

4 comments:

Maarit said...

Ilus ja väga romantiline!!

Katrin mdmB said...

Jah, magusalt romantiline :)

Maarit said...

Ma vist olen pime, aga ei suutnud leida su e-posti aadressi... tahaks prossi(de) kohta lisainfot küsida.

Katrin mdmB said...

mdmB@hot.ee
:)