Monday, September 7, 2009

Baroque Pearls

Tore on saada postkontorist pakke :) Seekord sain pakiga vanu Jaapani tilgakujulisi klaaspärleid. Neil on tekstuurne pind ja seetõttu lisatakse nende nimele tihti sõna baroque. Selle kaelakee tegin kiiruga, et saaks aga kaela riputada. Aga naljakas on selle kee juures, et pärlitilga "kübar" on tehtud metallhelmest ja kaelakees olevad metallhelmed on tehtud pärlikübaratest ja vahehelmestest.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

I love getting packages from the mail :) This time I received vintage Japanese dropshape glass pearls. They hae textured surface, so they're often called as baroque. I made this necklace in a hurry, I just wanted to wear it. But the funny thing about this necklace is that the bead cap on the pearldrop is made from a metal bead, and metal beads in this necklace are made from beadcaps and spacer beads.

3 comments:

viki said...

AI üle pika aja näen ma sellist eset, mis jääb nüüd hinge piinama, sest tunned, et ma pean selle saama endale :D
FANTASTILINE!

Katrin mdmB said...

Millalgi panen DaWandasse sarnase ripatsiga kaelakee ;)

mammamiia said...

tere ! olen ammu otsinud selliseid tilgakujulisi pärleid, mida kõrva riputada....kas Sa oled näinud eestikeelse raamatu "Maja kanali ääres" esikaane pilti ?
Seal on nimelt hollandi kunstniku Wermeeri maal - Tütarlaps pärlkõrvarõngaga- vms, täpset sõnastust ei mäleta. Vaat selliseid pärleid , nagu sel tütarlapsel kõrvas,tahaks endalegi. Kas nii suuri pärleid(tehis) ka liigub ?
Ma pildilt ei saa päris hästi sotti, aga vbl need pärlid ongi ligikaudu samasuured.