Saturday, November 14, 2009

Group Photo

Tegin proovi pildistada pihutäis ehteid korraga. Ütleme nii, et 1/3 piltidest tuli kustutada udususe tõttu ja teine 1/3 olid lihtsalt mõttetud. Siin on nii varemvalminud ehteid, päris uusi ja ka tellimusena tehtuid. Musta kee ja kõrvarõngad panen DaWandasse ülesse.
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

This time I tried to photograph more jewelry together. Well, lets say that 1/3 of photos I erased because they were blurry and another 1/3 were erased because they didn't have any meaning at all. Here are some jewelry you already seen, some are new and some are custom made. I'll put the black necklace and earrings on DaWanda soon.

5 comments:

Christina J. said...

Really pretty. I love the vintage feel of all the pieces.

Katrin mdmB said...

Thanks, Christina!

Maarit said...

Ehted on ilusad, nagu alati!
Kuid mulle oleks isegi veel rohkem meeldinud, kui fotodel oleks olnud enam loomulikku "segadust". Praegu kaelakeed nii viksilt ritta seatud.
Kuid arvan, et seda pildistada suht keeruline. Ma isegi ühe ehte pildile saamisega hädas, rääkimata siis veel mitmest ilusast ehtest...

Unknown said...

sinu blogi on saanud üheks minu lemmikuteks sest sinu ehted on mind jäägitult lummanud...kuninglikult kaunis maitse on sul:)

Katrin mdmB said...

Tänud, Monika!

Maarit - proovin millalgi ära, usun et segamini ehted on mõnes mõttes efektsemad, samas on neid sealt pusast raske eristada ;) Aitäh soovituse eest, kindlasti proovin.