Wednesday, February 13, 2008

Dreaming of spring: swaros and lots of bling-bling :)

Mnjaa, kes pole veel kevadest unistanud? Nüüd ju viimane aeg :)
Kuigi mul on hõbetraati täiesti olemas ja julges koguses, ei suuda ma kuidagi veel vasest lahti lasta. Egas midagi, mis sellest siis ikka... Ja ikka hämmastav on küll, et ehetemaailm on nii mitmekesine ja huvitav, et alati leiab uuema suuna, mida uurida ja proovida.

Pikemat aega mõtlesin nende swarovski kivide peale. Valmis komponendid on tihtilugu krõbeda hinnaga nii et soovisin vajalikke osi. Oot, see pole praegu üldse huvitav jutt...

Esitlen käeketti, kuhu paigutasin uued swarovski kivid (flat backs), vanad swarovski bicone ja südamekujulise ripatsi, MC klaashelmeid, roheline fooliumhelme ja antiiksed kunstpärlid (pärit vanast keest). Sekka erinevaid helmekübaraid ning kette. Värvidest leiab siin oliviini rohelist, ametüsti, sügavlillat, kristalli, opaali ja pärlmutrit. Ja jutu lõppu üks tohutult kulunud väljend - swarod on reaalsuses ikka palju rohkem sätendavad!





Well, who hasn't dreamt about spring lately? Now is the time :)
Alltough I have silver wire and quite some, I can't seem to get my hands off the copper. I guess it's fine, no worries... And I'm pretty amazed about the jewellery-world, that it is so wide and interesting, and there's always something new and interesting out there.

For some time now I've been thinking of the swarovski stones. Usually the components with finished settings are quite expensive so I needed different pieces to combine. Wait, that's nothing interesting...

Here I present a bracelet with my brand new swarovski stones (flat backs), old bicone shape swarovski beads and swarovski heart shaped pendant, MC glass beads, silverfolio green bead and vintage imitation pearls (from old necklace). Some bead caps and chain too. Colors are olivine, amethyst, deep violet, chrystal, opal and pearl. I end this post with one of the cliché - swaros spark so much more in real life!

1 comment:

Anonymous said...

Väga ilus :)
Ja mõnusad on need erinevad värvid, aga samas ei midagi liigset ja kõik paigas nagu alati Sinu ehete puhul.
Maarit