Thursday, July 3, 2008

Color of the month: Amethyst June

Ohhoo, see värvivalik on juba 12nes. Mis tähendab, et blogi on saanud aasta täis. Siin kasutaks juhust ning mõtiskleks selle üle, mis saab edasi sellisest kuu kaupa vanade ehete näitamisest. Uusi värve ju välja ei mõtle :) Mis siis saab? Kuidas muuta seda asja nii, et oleks huvitav (värvid võib ju jätta igale kuule samaks)? Mis te sellisest "traditsioonist" üldse arvate? Kui on ideid, siis pakkuge julgelt!
Seekordne värv on ametüst violetne. Kui piltidel tundub värv hoopis pruun, siis on see sellest, et olen pildistanud kollases tehisvalguses.















This is the 12th color of the month, that means I've blogged for a year now. I was thinking about this color of the month thing and realized that I can't make up new colors forever can I? :) So what's gonna happen now? How to change this tradition, so the idea is the same (I can use the same colors for the same months) but the outcome would be interesting? What to you think about this "tradition" overall? If you have any ideas please feel free to let me know!
The color for June is amethyst violet. If the color from the pictures seems brown then it is because I photographed in yellow light.

3 comments:

Anonymous said...

Mulle alati meeldib see kuu värvi postitus. Nii palju ilusaid asju korraga näha :)
Kuid võiksid näiteks järgmise aasta projektina teha kord kuus mõne (lihtsama) ehte õpetuse... On see liiga mahukas ettevõtmine?
Maarit

Katrin mdmB said...

see on tõesti võimalus. Et siis oleks need samad kuuvärvid, ja iga kuu siis vastavavärviga projekt?
:)

Anonymous said...

Mul tekkis jah selline mõte.
Üks idee oli ka, et Sa ise teed miskit täiesti uut selle kuu värviga - aga samas kõik Sinu tööd ju super ilusad ja neis igaühes midagi uut :)
Maarit