Tuesday, December 20, 2022

Flashback to the Year 2016 - Pastel Color Jewelry

 It's fun to look around in archives of the many photos I've taken in years. This one is from 2016 and features a pink bracelet cuff with an array of colorful pastel earrings!

Pastel color jewelry

There's something about the pastel colors! So sweet and combined with sparkly rhinestones it's even better!

2 comments:

Skkanda said...

Great blog post! As someone who loves all things jewellery, I really appreciated seeing the beautiful pictures. Each one was more stunning than the last! I particularly enjoyed the variety of designs and colors showcased in this post. If anyone is looking for a unique and elegant addition to their jewelry collection, they should definitely check out the silver jewellery shop in Bangalore. Thanks for sharing these lovely pieces with us!

Achima Abelard said...

Na tomto blogu máte skvělý článek a já chci poděkovat panu Pedrovi, úvěrovému úředníkovi, který mi poskytl půjčku ve výši 600 000. Pounds poté, co jsem mu vysvětlil celý můj projekt prostřednictvím jeho soukromého e-mailu na pedroloanss@gmail.com, pak jsme mluvili o sazbě a podmínkách prostřednictvím e-mailu, protože já žiji v Aucklandu a on žije ve Spojeném království, takže po celém procesu mi bylo vyhověno půjčka s flexibilním splácením půjčky.
Právě teď jsem tak vděčný a doporučím každému, kdo má obchodní projekt nebo potřebuje finanční službu, aby kontaktoval pana Pedra na jeho soukromý e-mail.

Ještě jednou děkuji.