Wednesday, January 25, 2023

Twinkle twinkle in Garnet Red

Can't get enough of garnet red! Dark red star earrings with rhinestones in have round center stone with checkerboard faceting. The center stone is surrounded by tiny sparkly Swar. rhinestones. These small crystals are in "Garnet" color and placed in a way to create a star shaped frame!

Dark red star earrings with rhinestones


5 comments:

Sharon Smith said...

Wow, looking amazing. Recently I bought a pearl necklace last Sunday for my sister through timeless pearl jewelry. Its contain a more beautiful collection of pearl necklace.

Indian Artificial Jewellery said...

Amazing or I can say this is a remarkable article

Achima Abelard said...

Na tomto blogu máte skvělý článek a já chci poděkovat panu Pedrovi, úvěrovému úředníkovi, který mi poskytl půjčku ve výši 600 000. Pounds poté, co jsem mu vysvětlil celý můj projekt prostřednictvím jeho soukromého e-mailu na pedroloanss@gmail.com, pak jsme mluvili o sazbě a podmínkách prostřednictvím e-mailu, protože já žiji v Aucklandu a on žije ve Spojeném království, takže po celém procesu mi bylo vyhověno půjčka s flexibilním splácením půjčky.
Právě teď jsem tak vděčný a doporučím každému, kdo má obchodní projekt nebo potřebuje finanční službu, aby kontaktoval pana Pedra na jeho soukromý e-mail.

Ještě jednou děkuji.

Buy silver necklace at Spoo-Design said...

Wow!!! This is good.

jeux machines a sous gratuites pour s amuser said...

Thanks for teaching us so much with your blog