Friday, December 7, 2007

10 000 visitors!

Seitsmendal detsembril kell kaks päeval külastas minu blogi 10 000. inimene :) Maagiline number kas pole? Tegin väikese arvestuse oma blogi kohta. Vaadanud on seda blogi üle 19 000 inimese ning huvitatuid on kõige rohkem Eestist ;) aga on ka mujalt. Tahan öelda teile kõigile suur aitäh!



On the 7th December at 14 o'clock a guest nr 10 000 visited my site :) Magical number isn't it? So I made a little summary of my blog so far. My blog has been viewed more than 19 000 times and most people are from Estonia ;) but there are some people from all around the world. I'd like to say to all of you a big thank you!

6 comments:

Clare said...

Congratulations! I enjoy reading your blog. :)

Christina J. said...

Wow! I'm glad you translate your posts in English because I enjoy reading your blog.

Lucy said...

Vot see on samuti üks põnev osa blogist, sest siis saad teada, kes ja kui paljud käivad seda vaatamas ja kõik muu sellega seonduv! :D

Katrin mdmB said...

Thank you!/Tänud :)

gathlin said...

Sinu blogis on ju ka mida vaadata!

Panin peale Sinu posti lugemist omale ka counteri ja mul on juba 3 külastajat :) Poleks arvanud, et statistika nii huvitav võib olla.

Terje said...

Palju õnne! 10 000 külastajat on juba väga suur number. Ja statistika on põnev - loodan, et jätkad blogimist eestikeelsena. Siiski võiksid proovida ka soome, vene või ka prantsusekeelsena ;-)))