Monday, October 12, 2015

Get Ready for mdmButiik Annual Sale!

The biggest -20% sale on mdmButiik Etsy is celebrating the 6th birthday of the brand!

This is a superb chance to get the jewelry you've been wanting but hesitated to buy! And not to mention that gift giving season is just around the corner. Stock up some beautiful gifts for very special persons! And why not just send a link of this post to someone who may be looking for ideas what to give you as a present ;)

This is the biggest one -20% and works with coupon code I will post on blog and Facebook this week. Sale lasts three days 17-19th October. I've made a little tutorial to quickly refresh on how to use coupons on Etsy.




Suurim allahindlus -20% mdmButiik Etsy poes, mis tähistab brändi kuuendat sünnipäeva!

See on suurepärane võimalus saada endale ehteid, mida oled pikalt vaadanud, kuid jätnud ostmata! Ja loomulikult tasub mainida, et kingituste hooaeg on kohe-kohe saabumas. Varu ilusaid kingitusi, et inspireerida eriliselt kalleid inimesi! Ja miks mitte saata selle postituse link kellelegi, kes otsib ideid, mida sulle kinkida ;)

See on suurim allahindlus -20% ja töötab kupongiga, mille avaldan sellel nädalal blogis ja Facebookis. Kampaania kestab kolm päeva 17-19 oktoober. Lugege kupongi kasutamise kohta, et mälu värskendada.

No comments: