Sunday, November 1, 2009

Blue Heavens

Kaua tehtud kaunikene. Kui selle komplekti (või minikollektsiooni) valmistamise ette võtsin, siis tundu see midagi suurt ja vägevat. Tulemuse valmimisrõõmu varjutas aga pikaleveninud protsess, mis oli tingitud puuduolevatest komponentidest. Kui midagi hakkab venima, siis karta on, et kõige lõpus pole tulemus see, mis alguses ettekujutuses oli.
Ehted on sellegipoolest juba oma elu hakanud elama ja neid ei morjenda absoluutselt minu kõhklused ja kahtlused :) Lõppkokkuvõtteks sai valmis kolm kaelakeed, kolm käeketti, kolm kõrvarõngapaari ning üks pross. Kui soovite näha ehetest rohkem pilte, siis külastage DaWanda't.
Olen kasutanud siin klaaspärleid (Tšehhi), klaashelmeid (Tšehhi), vanu klaaskive, vanu swarovski ehtekive (värv blue opal, mida enam ei toodeta), seemnehelmeid (Miyuki, Jaapan) ja erinevaid metallkomponente.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

This took a lot of time to work on. When I started this set (or minicollection) it seemed to be something big and fascinating. Expectations were huge but the whole process started to take too much time because of the missing components. If things start to lose the pace it could easily happen that the outcome isn't what was visioned at the start.
But the jewelry was born and started to live it's own life and my doubts or expectations doesn't matter anymore. As the outcome of this projet I made three necklaces, three bracelets, three pair of earrings and one brooch. If you wish to see more photos of the jewelry visit DaWanda.
I used glass pearls (Czhech Republic), glass beads (Czhech Republic), vintage glass cabochons, vintage swarovski rhinestone (color is blue opal, it's not made anymore), seedbeads (Miyuki, Japan) and different metal findings and components.

2 comments:

Maarit said...

Oi milline ilus kollektsioon täis naiselikkust ja romantikat!

http://pillandia.blogspot.com said...

Hello there!
I invite You to see my blog: it is probably the only one written 50% Italian and 50% Estonian.
Best wishes from Italy!