Sunday, February 7, 2010

Pretty Pink

Ei tea, kas see on lähenevast sõbrapäevast või millestki muust, aga vahepeal haaras mind roosa värvi lummus :) Kõrvarõngastes kasutasin lisaks Tšehhi klaashelmestele veel vanu swarovski pink opal ehtekive. Nende suurus on 3mm. Neid leiab ka kaelakees koos Lääne Saksamaa klaasimitatsioon opaalide ning uue swarovski water rose opal kiviga.
Photobucket
Photobucket Photobucket

It might be because of the Valentines Day is close that made me so fond of pink lately :) In addition of Czech glass beads I used vintage Rose Opal swarovski rhinestones in the earrings. These are 3mm in size. I put them also in the necklace with vintage Western Germany imitation opals and new swarovski Water Rose Opal rhinestone.

4 comments:

Cindy Lietz, Polymer Clay Tutor said...

What beautiful jewelry! The colors in the top pair of earrings are just stunning!

Unknown said...

Mul on sulle üle anda virtuaalne auhind Sunshine Award! Loe lähemalt siit: http://proosaliseltmuinasjutuline.blogspot.com/2010/02/sunshine-award.html

Külli said...

Vaatan kõrvarõngaid ja mõtlen et kuidas tekib see ilusa tervik.

Kas Sa kinnitad kastikese pärlikapsli külge ja siis panen iga kastikese sisse ehtekivi, ja lõpuks siis kastitatud pärlikapsli paned pikliku helme otsa? ( segane jutt aga ehk said aru)
Kuidas see kõrvrõngs jääb selline ühtlane ja kena?

Katrin mdmB said...

Thanks, Cindy!

Kristina - aitäh auhinna eest, lähen vaatan su blogi üle :)

Karnaaks - Kõigepealt ühendan viis "kastikesega" kivi "rondelliks". Siis panen ehtenõelale helme, pärlikübara (palun-palun ära nimeta seda kapsliks!!!!), ise valmistatud "rondelli", lillekujulise klaashelme ning MC lihvitud helme ja teen aasa. Said vastuse?